top of page

Grow Your Vision

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. 

Double click to edit and add your own text.

Järelvaadatav veebiseminar: Ehitussektori süsinikujälg ja regulatsioonid

Updated: Feb 5

Euroopa liit astub jõulisi samme, et ehitussektoris rohepööret teha. Selle tõttu on ettevõtetel oluline juba täna võtta vastu otsuseid, mis aitaksid olla valmis uuteks regulatsioonideks. Vaid nii on võimalik säilitada ettevõtte konkurentsivõimet.


Veebiseminar on järelevaadatav ainult salasõnaga!

Jägi meid sotsiaalmeedias, et registreerida järgmisele veebiseminarile.



Veebiseminaril tutvustame, millised regulatsioonid mõjutavad ehitussektorit ja keda need esmalt puudutavad. Seminari teises pooles anname ettevõtjale konkreetseid soovitused, milliseid tegevusi on võimalik teha juba täna.

Seminari teemad: 


  • Millistes riikides suunavad regulatsioonid ehitussektori süsinikujälge juba täna? Mida need regulatsioonid endast kujutavad?

  • Millised regulatsioonid hakkavad kehtima Eestis ja millal?

  • Mis on keskkonnadeklaratsioon (EPD). Kellele ja miks?

  • Mida saab tootmisettevõte teha juba täna, et konkurentsis püsida?

  • Mida saab projekteerimisettevõte teha juba täna, et konkurentsis püsida?

Seminari viib läbi LCA Supporti juht Anni Oviir, kes on ehitussektori süsinikujälje juhtiv ekspert Eestis. Muuhulgas on Anni aidanud koostada Eesti hoonete süsinikujälje hindamise metoodika, olnud Rohetiigri Ehituse teekaart 2040 kaasautor, ning Eesti partner Põhjamaade LCA harmoniseerimise projektis (ellu kutsutud Soome Keskkonnaministeeriumi poolt). Anni on olnud külalislektoriks erinevates ülikoolides ning hetkel töötab ka eksperdina Tallinna Tehnikaülikoolis, BuildEST projekti meeskonnas. Anni on kõige pikaajalisema kogemusega EPD koostaja ning esimene EPD tõendaja/verifitseerija Baltikumis.

12 views
bottom of page