top of page

Grow Your Vision

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. 

Double click to edit and add your own text.

Huvitaja saade "CO2 jalajälg ja selle arvutamine"

Updated: Jan 26

20.11.2020


Tulevikus on oluline mõelda esiteks sellele, kas olemasolevat maja lammutada, teiseks kui lammutada, siis milliseid materjale taaskasutada ja alles siis mõelda uue hoone ehitamise peale.

Süsihappegaasi emissiooni vähendamine ei puuduta üksnes transporti ja hoonete energiatõhusust, vaid ka ehitust. Miks on oluline mõõta ehituses CO2 jalajälge ja kuidas seda arvutatakse, selgitavad Digitaalehituse klastri juhatuse esimees, projekteerimisettevõtte Sirkel & Mall tegevjuht Madis Avi, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi keskkonnasäästliku ehituse valdkonnajuht Ivan Sergejev ning Tallinna Tehnikaülikooli CO2 jalajälje töögrupi liige ning Rangi Maja hoonete elukaare ekspert Anni Oviir.



Teeme juttu elektriautode soetamise toetusest. Taotlusi saab juba vormistada, aga esitamise ralli läheb lahti kuu aja pärast. Tingimusi selgitab Keskkonnainvesteeringute Keskuse projektikoordinaator Aive Haavel.



IT-uudiseid vahendab Jakob Rosin. Saatejuht on Meelis Süld. Kuula saadet vikkerraadiost lingil: Huvitaja. | Vikerraadio | ERR

2 views
bottom of page